hove centraal restaurant bar lunch dinner drinks dry aged secreto

tafeltje RESERVEREN

Boek online je tafeltje, snel en gemakkelijk.

MAAK EEN ONLINE RESERVATIE

Problemen met reserveren? Klik op deze link: https://reservations.tablebooker.com?restaurantId=00008449

Sluitingsdagen 2024

Lieve klanten,

Wij zullen gesloten zijn van 4 tot en met 11 augustus wegens jaarlijkse vakantie.
Nadien ontvangen we jullie graag terug met heel veel enthousiasme! Aan iedereen een fijne zomer gewenst!

Team Hove Centraal

RESERVEER VIA TELEFOON

Indien u liever telefonisch reserveert kan u ons steeds bereiken op het nummer 03 337 27 37. Hebt u specifieke wensen of allergieën? Laat het ons dan zeker weten bij uw reservering, alsook bij aankomst in ons restaurant. Kan u er alsnog niet meer geraken? Dan vragen wij u vriendelijk om tijdig te annuleren zodat wij andere mensen kunnen blijmaken met een tafeltje.

GROEPEN & PRIVÉ EVENTS

Hove Centraal is de geschikte locatie voor etentjes met grote groepen of privé events. Wij bieden een op maat gemaakt menu aan voor groepen, die indien gewenst al op voorhand kan worden besteld. U kan zorgeloos genieten van het gezelschap terwijl wij ons ontfermen over de rest. Alle mogelijkheden en wensen kunnen besproken worden via mail of telefoon.

hove centraal restaurant bar lunch dinner drinks

dinner RESTAURANT

Ons restaurant is ingericht in een industriëel kader, met charmante toetsen. Tafelen met zijn tweetjes aan het raam, of met de hele familie aan de lange tafel – voor ieder gezelschap groot of klein hebben wij een gezellig plekje ter beschikking.

drinks BAR

In de lounge of aan de bar kan men genieten van een apero momentje. Liever nog even nazinderen met een digestief na het dinner, onze cosy seats staan voor je klaar.

outdoor TERRAS

Ons zalig zonovergoten terras is een ware trekplijster tijdens de zomermaanden. Kom een fris drankje nuttigen of lekker buiten tafelen aan één van onze kleurrijke tafeltjes.