hove centraal restaurant bar lunch dinner drinks

ontdek ONS VERHAAL

HOVE CENTRAAL

BRASSERIE

Ervaar bij Hove Centraal een avond Belgisch-Franse keuken in al zijn variaties. In onze mooie open keuken kan je alles op de voet volgen en geven we je een avond die bruist van gezelligheid en sfeer. Daarnaast willen we onze gasten verwennen met onze enthousiaste gastvrijheid en klantvriendelijkheid. Want dat is waar wij voor staan.

hove centraal restaurant bar lunch dinner drinks chef kok kingkrab

ons TEAM

ONTMOET ONS TEAM

Achter Hove Centraal staan twee gedreven ondernemers, Morris Boeynaems en Luc Van Braekel. Elk brengen zij hun eigen unieke kwaliteiten en expertise mee, wat resulteert in een dynamisch en effectief team.

Morris, met zijn rol als overall manager, heeft jarenlange ervaring in de horeca. Zijn passie en energie voor deze bruisende omgeving is voelbaar in elk aspect van Hove Centraal. Luc, met zijn ondernemerschap en zakelijk inzicht, zorgt voor de strategische richting en ondersteuning van de onderneming.

Bij Hove Centraal streven we ernaar om elke gast in de watten te leggen. De liefde voor eten en het creëren van een gastvrije sfeer resoneert door de hele zaak, van de keuken tot aan uw tafel. We zijn trots op onze toewijding aan kwaliteit en service en nodigen u uit om deel te nemen aan de ervaring.

hove centraal restaurant bar lunch dinner drinks